Fujitsu PRIMERGY TX100 S3p szerver

Lépjen be a PRIMERGY TX szerverek világába
A PRIMERGY TX torony szerverek ideálisak a KKV-k vagy fiókirodák általi használatra. A sziklaszilárd, rekordokat döntő, energiahatékony teljesítmény által övelik működési hatékonyságukat. Ez a teljesítmény a zöld információtechnológia területén 20 éven át végzett úttörő munka eredménye. Ön mint vevő élvezheti a szervezetére gyakorolt káros környezeti hatások és működési költségek csökkenésének előnyeit. A megbízhatóságukat a számítógépek 5000 rendszerbetöltési ciklus általi tesztelésének eredménye bizonyítja, hogy ez jóval több, mint amit más szállítók elvégeztek. A PRIMERGY TX szerverek a PRIMERGY ServerView szoftvercsomagnak köszönhetően könnyen kezelhetők, így csökkentik az informatikai adminisztrációs munkaterhelést és a költségeket. Továbbá, a legtöbb TX rendszer rendelkezik torony-rack átalakító készlettel, amivel a befektetések védelmét biztosítja.

Bővebben …Fujitsu PRIMERGY TX100 S3p szerver
Fujitsu PRIMERGY TX120 S3 szerver

PRIMERGY TX120 S3p
Kicsi, de nagy elvárásokkal bíró környezetekbe. Tökéletes szerver olyan környezetekbe, ahol a hely, a magas szerverfunkcionalitás és az alacsony teljes körű birtoklási költség létfontosságú. A TX120 S3p kitűnő választás lehet kisvállalati telephelyek és fiókirodák számára, vagy olyan helyek számára, ahol szigorú jogi szabályok érvényesek, pl. gyógyászati, jogi vagy pénzügyi szolgáltatóknál. Amellett, hogy a tápellátást 94%-os hatékonysággal és 0 wattos funkcióval oldja meg, a TX120 S3p a működési költségeket és a környezeti hatásokat is alacsonyan tartja. Ultrakompakt kialakításának, az Intel® Xeon® E3-1200v2 processzorcsalád teljesítményének, magas szintű rendelkezésre állási funkcióinak és alacsony teljes körű birtoklási költségeinek köszönhetően a  legmegfelelőbb választás a helyszűkében lévő, de igényes környezetek számára.

Bővebben …Fujitsu PRIMERGY TX120 S3p szerver
Fujitsu PRIMERGY TX140 S1p szerver

PRIMERGY TX140 S1p
A PRIMERGY TX140 S1p bővíthető, sokoldalú szerver KKV-k számára. Ideális olyan KKV-knak vagy fiókirodáknak, amelyek hagyományos fájl-, nyomtató-, levelező- vagy adatbázisszervert keresnek nagy méretezhetőséggel és nagy rendelkezésre állással az opcionális redundáns tápegységeknek köszönhetően. A TX140 S1p együtt nő a vállalkozással. A TX140 S1p akár 12 TB tárolókapacitásánál fogva a nagyméretű fájlokat is könnyen kezeli. A fejlődés későbbi szakaszában a TX140 S1p könnyen beilleszthető a dedikált tárolórendszerek rackszekrényébe. Ettől kezdve az ügyfelek maximálisan kiaknázhatják sokoldalú csatlakoztathatóságának, nagy teljesítményű Intel Xeon E3-1200v2 processzorának és az opcionális előoldali szerviz LAN-portja által biztosított nagyfokú szervizelhetőségnek az előnyeit. A TX140 S1p hosszú távon is kitűnő beruházás.

Bővebben …Fujitsu PRIMERGY TX140 S1p szerver
Fujitsu PRIMERGY TX150 S8 szerver

A Fujitsu PRIMERGY TX150 S8 megbízható és bővíthető szerverteljesítményt nyújt KKV-k, fiókirodák és virtuális környezetek számára. Újdonság a PRIMERGY TX150 platformban: Az Intel® Xeon® E5 processzorcsalád maximális bővíthetőséget biztosít az egyfoglalatos szervereknél. A jövőbeli igények tökéletesen lefedhetőek az 5 db PCIe Gen2/3 bővítőhellyel, az akár 96 GB-ig bővíthető memóriával és akár 16 merevlemezes meghajtóval. Ugyanakkor az opcionális redundáns tápegységek és ventilátorok stabil, megbízható működést biztosítanak. A Fujitsu innovatív Cool-safe™ koncepciója pedig az Intel® Xeon® E5-1400 és E5-2400 processzorcsaládok tagjaival természetesen a legjobb energiahatékonyságú teljesítményt nyújtja.

Bővebben …Fujitsu PRIMERGY TX150 S8 szerver