Fujitsu PRIMERGY RX

A virtualizált környezetek és hasonlóképpen a személyi felhők kialakításához is szükséges megteremteni a megbízható és erőteljes IT infrastruktúrát, mely támogatja a produktivitásunkat, miközben a hatékonyságával és rugalmasságával megfelel a holnap igényeinek is. A szervereket, mint az adatközpontok motorjait, optimalizálni kell a rájuk terhelődő számítási teljesítményigények szerint. A Fujitsu PRIMERGY rack szerverei biztosítják a megfelelő rugalmasságot és testre szabhatóságot ahhoz, hogy ezt elérjük, a költségek csökkenése és a teljesítmény fokozása mellett. Valójában, a Fujitsu PRIMERGY rack szerverei az elsők a világon, melyek képesek tranzakciónként kevesebb, mint 1W energiafelhasználásra, míg a versenytársak termékei ennek ötszörösét igénylik. A saját kategóriáján belül elért legjobb ár-teljesítmény aránnyal kombinálva, ahol a Fujitsu PRIMERGY rack szerverek egyébként a legjobb 10 helyből hatot szereztek meg, mindez kedvező költséget jelent a termék egész életciklusára nézve. Ezen kívül az integrált Fujitsu ServerView Suite lehetővé teszi a hatékony és intelligens kezelést, amely leegyszerűsíti az adminisztrációt és emeli a fogékonysági szintet, hogy gyorsabban lehessen az üzleti változásokra reagálni. Végül pedig a Fujitsu ellátási lánca biztosítja, hogy testre szabott, kipróbált és előre összeállított termékek kerülhessenek a megrendelőikhez.

A magas színvonalú IT infrastruktúra a termelékenység és a folyamatosság alapja, amelyek pedig az üzleti sikerek előfeltételei. A Fujitsu ezért kifejezetten a minőségbiztosításra és a mérnöki munkára fókuszál. Ezzel, és a testre szabott karbantartási szolgáltatásaikkal biztosítják a rack szervereik magas minőségét, valamint a szigorú SLA követelmények támogatását. Mindez olyan rendkívül alacsony éves meghibásodási rátát eredményez, amely a UNIX típusú szerverekhez hasonlítható, így a beruházás értéke a termék teljes életciklusán keresztül versenyképes marad.

Az IT teljesítmény szintén kulcsfontosságú az üzleti sikerek tekintetében. A Fujitsu PRIMERGY RX rack szerverek kategóriájukban világrekordokat értek el különböző területeken: majdnem az összes Fujitsu PRIMERGY rack szerver vezeti az Intel alapú szerver rangsorokat a CPU és Java teljesítmények tekintetében. Ugyanez köszön vissza a VMware környezetekben is, ahol a Fujitsu PRIMERGY rack szerverek szintén vezető pozíciókat foglalnak el a teljesítményeket számba vevő összehasonlításokban.

Ahhoz, hogy versenyképesek maradjanak, minden vállalatnak alapérdeke a költségek csökkentése. A Fujitsu PRIMERGY rack szerverek azzal járulnak hozzá ehhez a célhoz, hogy hatékony szervereket és kezelő eszközöket kínálnak ügyfeleiknek, az üzleti produktivitás növelése érdekében. Mindezt az üzemeltetési költségek csökkentése mellett, melyet a versenytársakénál több mint 20%-al kevesebb energiafelhasználás, a virtualizáció és az egyszerűsített kezelő eszközök révén érnek el. Az egyedülálló „Cool-safe™” technológia segítségével a Fujitsu PRIMERGY rack szerverek piacvezetők az energia hatékonyság területén. Sőt, a SPECpower bechmark felmérései szerint a Fujitsu szolgáltatja a világ legjobb rack szerver portfólióját az energia felhasználás hatékonyságát nézve, legyen szó akár mono, dual vagy quad rendszerekről.

Fujitsu ServerView media

A Fujitsu ServerView – melynek alap összetevőit minden PRIMERGY szerverben alapértelmezettként megtaláljuk – mind helyi, mind távoli kezelési lehetőséget biztosít a PRIMERGY alapú infrastruktúrák számára. Ez a szoftver felgyorsítja a szerver installációkat, miközben központosítja az ellenőrzést, a vezérlést és az integrációt. A komplexitások megszűntetésével a szerverkezelés még hatékonyabb lett. Az okos rendszerkezelő megoldások lehetővé teszik, hogy egyidejűleg növeljük a felhasználók produktivitását és egyszerűsítsük a napi adminisztrációs feladatokat. A Fujitsu PRIMERGY rack szerver ellátási lánc egy másik fontos eleme a rugalmasság. A MADE4YOU testreszabható gyártási és logisztikai szolgáltatásokat kínál. A szoftverek előre installálása, a harmadik féltől származó összetevők integrálása, az egyénre szabott szállítási csomagok összeállítása és az egyedi kiépítések az ellátási lánc bármely szakaszában hozzátartoznak a fent említett szolgáltatási körhöz. Mindez gyorsabb használatbavételt eredményez a megrendeléstől számítva. A Fujitsu megrendelés alapú gyártási folyamatai biztosítják, hogy a megrendelő egyénre szabott PRIMERGY konfigurációja a megrendelési feltételek alapján lesz legyártva, tesztelve és szállítva. Ez a teljesen összeállított rack szerver konfigurációkra is igaz, ezért nincs szükség arra, hogy a megrendelő IT csapata a szerverek és egyéb összetevők összeállításával időt töltsön. Ezzel jelentősen csökkenthetők mind a költségek, mind a beüzemelési idő.

A Fujitsu PRIMERGY rack szerverei megbízható alapot nyújtanak mindenféle LOB alkalmazásnak és adatközpont megoldásnak. Emellett a megrendelő igényei szerint funkcionálisan teljes mértékben testre szabhatóak:

  • RX100 – belépő szintű, mono-socket rendszer adatközpontok számára, magas szintű elérhetőséggel, méretezhetőséggel, és alacsony teljes költséggel – egy 1U magas keretben.
  • RX200 – dual-socket rendszer, amely a legjobb teljesítményt nyújtja virtualizációs környezetekben. Remekül bővíthető és energiafelhasználás szempontjából vezető modellnek számít – mindez egy 1U magas házban.
  • RX300 – 2Umagas, dual-socket rack szerver, amely szintén a teljesítményre fókuszál. Ezen kívül tömörségével és testre szabhatóságával támogatja a különböző típusú üzleti alkalmazásokat.
  • RX350 – Egy 4U-s, dual-socket rack szerver, amely maximális teljesítményt, bővíthetőséget és elérhetőséget biztosít. Ideális szerver, tárhely és kliens virtualizációhoz.
  • RX500 – 4U magas quad-socket szerver. Egy négy foglalatos rendszer a kétfoglalatos szerverek ár-teljesítmény mutatójával, amely ideálissá teszi a nagyobb léptékű virtualizációkhoz.
  • RX600 – Ez a quad-socket szerver megbízható megoldást jelent a vállalatok IT szolgáltatásaihoz, mint például az adatbázisok, illetve a nagymértékű virtualizációs megoldások. Magas szintű rendelkezésre állást és tartósan hatékony IT teljesítményt biztosít.
  • RX900 – Rendkívül testre szabható, nyolcfoglalatos szerver, amely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy akár a leghasználatosabb, kritikus folyamataikat és virtualizációs projektjeiket is x86 környezetben futtathassák.