Minden itt kezdődik

Minden rendszerünket büszkén gyártjuk 20 éves szerverépítő tapasztalatunkkal.


Rendszereinket alaposan teszteljük, mielőtt elszállítanánk Önnek. Mindenről részletes megbízhatósági tanúsítványt vezetünk, így Ön abban a tudatban építheti meg saját rendszerét, hogy mérnökeink minden egyes alkatrészt alaposan átgondoltak, mielőtt az Ön rendelkezésére bocsátották volna. A minőség iránti elkötelezettségünk azonban ezen túlmutat - minden rendszerre egységes 3 éves garanciát vállalunk, gyorsított alkatrészcserével. A kiváló minőség és az ügyfélszolgálat iránti elkötelezettségünknek köszönhetően több mint húsz éve mi vagyunk a szervermegoldások első számú szolgáltatója.

Vállalkozásunkat úgy alakítjuk, hogy ügyfeleinknek segítséget nyújtunk a teljeskörű megoldások tervezésében, költségvetés-tervezésében és megvalósításában. Egyedi szerver-, tároló- és fürtmegoldások széles skáláját kínáljuk kormányzatok, egyetemek, vállalatok és a nagy teljesítményű számítástechnikai piacok számára.

Az alkalmazásra szabott felhő, adatközpont, nyílt architektúrájú platformok, HPC, Deep Learning és OEM szervergyártási megoldások globális vezetőjeként olyan megbízható kapcsolatokat építünk ki, amelyek segítségével ügyfeleink nagyobb innovációval, minőséggel és a piacra kerülési idővel rendelkező termékeket és szolgáltatásokat hozhatnak létre - bármilyen méretben. Az új termékek bevezetésétől a teljes körű gyártásig és a piac utáni szolgáltatásokig, az emberek, folyamatok és technológiák Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában történő ötvözése lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy a termékek személyre szabását és gyártását közelebb hozzák az üzleti fogyasztás határához.