Lépésről lépésre végigkísérjük azon az úton, amelyen a Windows virtuális asztal minden előnyét megismerheti, és amelynek eredményeként Ön és szervereze egy - az üzleti igényeinek legmegfelelőbb - virtuális asztali megoldást használhat.

Azure Virtual Desktop

Az Azure Virtual Desktop vagy AVD (korábban Windows Virtual Desktop vagy WVD) egy felhőszolgáltatás az asztali számítógépek és alkalmazások virtualizálására. De ez a szolgáltatás különbözik a versenytársakétól.

Az Azure Virtual Desktop egy olyan virtuális asztali infrastruktúra (VDI) megoldás, amely közvetlenül a Microsoft Azure-ra épül, míg a hagyományos VDI-megoldások csak a nyilvános felhőt támogatják.

Ez azt jelenti, hogy az Azure Virtual Desktop az egyetlen olyan VDI-megoldás, amely Windows 10 több munkamenetet kínál, optimalizált a Microsoft 365 alkalmazásokra és támogatja az RDS-környezeteket. A Windows asztali számítógépek és alkalmazások az Azure-on keresztül egyszerűen, percek alatt telepíthetők és skálázhatók. Ráadásul a beépített biztonsági és megfelelőségi funkciókat is megkapja.

menedzselt Windows Virtual Desktop

Hogyan képzelje el a Microsoft virtuális asztallal való munkát?

 • Minden eszközön: bármely eszközön dolgozhat. Mindössze internetkapcsolatra van szüksége. Online bejelentkezik, és máris elkezdheti a munkát, mintha a saját eszközén dolgozna.
 • Mindig elérhető: Az operációs rendszer és az összes alkalmazás mindig, bármilyen eszközről rendelkezésére áll. Így bármikor, bárhol és bármilyen eszközön dolgozhat.
 • Naprakész: Többé nem kell időt töltenie a frissítések telepítésével. Mindig a legfrissebb verzió áll a rendelkezésére.
 • Árcédula: Ön többé nem fektet be drága munkaállomásokba, és nem szükséges semmilyen CAPEX beruházás. A gyors fel- és lefelé skálázhatósággal és a felhasználáson alapuló árcédulával csak nyerhet.
 • Tökéletesen biztonságos: virtuális asztala biztonságosabb, mint egy normál eszköz, köszönhetően az Azure által kínált biztonsági funkcióknak.
 • 24/7-es támogatás: kérdése vagy problémája van? Mi elérhetők vagyunk az Ön számára. Megállapodásaink szerint gyorsan segítünk.

Miért jó ötlet a menedzselt Windows Virtual Desktop?

Miért javasoljuk, hogy gondolja meg a menedzselt Windows Virtual Desktop megoldást? Mert valóban számos előnyt kínál Önnek. A legfontosabbak:
 • Nincs szükség hozzáférési licencekre
 • Csökkentett kiszolgáló infrastruktúra több munkamenetből álló Windows 10 használatakor
 • Ingyenes kiterjesztett biztonsági támogatás a Windows 7 virtuális asztalok számára
 • Biztonságos, központilag kezelt otthoni munkavégzés lehetővé tétele
 • Könnyű skálázás előzetes beruházás nélkül

menedzselt Windows Virtual Desktop

Mit kínálunk Önnek és mi a hozzáadott értékünk?

Hivatalosan akkreditált Microsoft Azure Expert MSP-ként több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk az ügyfelek modern, felhő-natív munkahelyre való átállásában. Lépésről lépésre végigkísérjük Önt azon az úton, amelyen a Windows Virtual Desktop összes előnyét kihasználhatja, és amelynek eredményeként egy, az Ön üzleti igényeinek megfelelő asztali megoldást kap.

Ennek eléréséhez olyan szabványosított módszert alkalmazunk, amelyben segítünk a Windows Virtual Desktop környezetének beállításában, de emellett a környezetet folyamatosan üzemben tartó, menedzselt szolgáltatásokkal is az Ön mellett maradunk. A menedzselt Windows virtuális asztali környezetre vonatkozó standard tervünk a következő szolgáltatásokhoz biztosít hozzáférést:
 • Architektúra és telepítés
 • Felügyelet és incidenskezelés
 • Automatikus skálázás és költségellenőrzés
 • Asztali image frissítések: alkalmazásfrissítések és biztonsági javítások
 • Hálózati biztonság és identitás
 • Alkalmazás- és profilkezelés

Azure Virtual Desktop bevezetés

Mi különbözteti meg a cloud.szerver.hu-t a többiektől?

 • Maximális szolgáltatás: Mottónk egyszerű: "az extra mérföld mentén nincs forgalmi dugó". Mi egy menedzselt felhőszolgáltató vagyunk, így mindent megteszünk azért, hogy Önt teljes mértékben tehermentesítsük mindenben, ami a felhőkörnyezetével kapcsolatos.
 • Flexibilis szerződések: Az Ön helyzete egyik napról a másikra megváltozhat. Mi az Ön érdekeit szolgáljuk. Rugalmas szerződéseink az Ön vállalatának igényeivel együtt változnak.
 • Átláthatóság: Vegye igénybe felhőkezelő portálunk előnyeit, és férjen hozzá az Ön által megvásárolt szolgáltatások, az üzemidő és a költségek részletes áttekintéséhez.
 • Proaktív felügyelet: Alkalmazásait, infrastruktúráját és minden köztes réteget szigorúan felügyelünk és őrzünk a nap 24 órájában. Proaktívan avatkozunk be, ha valami balul sül el.
 • 24/7 helyi támogatás: Ön 24/7 támogatást kap felhőszakértőinktől.

Érdekli az Azure Virtual Desktop bevezetése?

Érdekli az Azure Virtual Desktop bevezetése?

Teljesen ingyenes Proof of Concept környezetet állíthatunk be, hogy tesztelhesse az Azure Virtual Desktopban rejlő lehetőségeket az Ön szervezete számára.

Ez magában foglalja a környezet ingyenes beállítását és egy kétórás telefonbeszélgetést szakértőnkkel, aki elmagyarázza az Azure Virtual Desktop minden csínját-bínját.

Bármilyen igényei is vannak, egy olyan menedzselt virtuális asztal megoldás, mint a Cloud.Szerver.Hu, komolyan megfontolandó a távoli munkaerő hosszú távú megoldása szempontjából. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy beszélgessünk arról, hogyan használhatja a Cloud.Szerver.Hu-t vállalkozása vagy szervezete javára. Akár már most ingyenesen kipróbálhatja.

Keressen bennünket egy ingyenes konzultációért!

Meghallgatjuk, milyen feladatai és IT kihívásai vannak és javaslatot adunk, mi lehetne az optimális felhős megoldás.

Tel: 06 (30) 525-2969, Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.