Fujitsu PRIMERGY RX rack szerver

A virtualizált környezetek és hasonlóképpen a személyi felhők kialakításához is szükséges megteremteni a megbízható és erőteljes IT infrastruktúrát, mely támogatja a produktivitásunkat, miközben a hatékonyságával és rugalmasságával megfelel a holnap igényeinek is. A szervereket, mint az adatközpontok motorjait, optimalizálni kell a rájuk terhelődő számítási teljesítményigények szerint. A Fujitsu PRIMERGY rack szerverei biztosítják a megfelelő rugalmasságot és testre szabhatóságot ahhoz, hogy ezt elérjük, a költségek csökkenése és a teljesítmény fokozása mellett. Valójában, a Fujitsu PRIMERGY rack szerverei az elsők a világon, melyek képesek tranzakciónként kevesebb, mint 1W energiafelhasználásra, míg a versenytársak termékei ennek ötszörösét igénylik. A saját kategóriáján belül elért legjobb ár-teljesítmény aránnyal kombinálva, ahol a Fujitsu PRIMERGY rack szerverek egyébként a legjobb 10 helyből hatot szereztek meg, mindez kedvező költséget jelent a termék egész életciklusára nézve. Ezen kívül az integrált Fujitsu ServerView Suite lehetővé teszi a hatékony és intelligens kezelést, amely leegyszerűsíti az adminisztrációt és emeli a fogékonysági szintet, hogy gyorsabban lehessen az üzleti változásokra reagálni. Végül pedig a Fujitsu ellátási lánca biztosítja, hogy testre szabott, kipróbált és előre összeállított termékek kerülhessenek a megrendelőikhez.

Bővebben …Fujitsu PRIMERGY RX

A PRIMERGY RX rack szervercsalád tökéletes platform az üzleti folyamatokat támogató dinamikus infrastruktúrák kiépítéséhez napjainkban és a következő évtizedben. Felhasználói többszörösen is élvezhetik az adatközpont-technológia optimalizálásában elismert szakértelmünk, továbbá az energiahatékony és költség- /teljesítményoptimalizált, univerzális felhasználásra szánt állványos rendszerek fejlesztésében szerzett innovációs képességeink előnyeit. Az ipari szabványon alapuló PRIMERGY rack szerverek a funkcionális szempontból fontos alaptulajdonságokra összpontosítanak: energiahatékonyság, megbízhatóság,
virtualizációra optimalizálva, egyszerű üzemeltetést és karbantartás, valamint a jövőbeni igények rugalmas kiszolgálása.

Bővebben …Fujitsu PRIMERGY RX100 S7p szerver
Fujitsu PRIMERGY RX200 S7 szerver

Fujitsu PRIMERGY RX200 S7
A Fujitsu PRIMERGY RX200 S7 egy nagy teljesítményt, bővíthetőséget és energiahatékonyságot biztosító rack szerver 1U méretű, helytakarékos házban. A PRIMERGY RX200 S7 ennél fogva, valamint az új Intel® Xeon® E5 termékcsalád
csúcsteljesítményének köszönhetően ideális virtualizációs és számítási felhő rendszerek esetén, kis adatbázisoknál és nagy teljesítményű számítógépes rendszereknél egyaránt.

Bővebben …Fujitsu PRIMERGY RX200 S7 szerver
Fujitsu PRIMERGY RX300 S7 szerver

A Fujitsu PRIMERGY RX300 S7 egy kétfoglalatos rack szerver, melynek fő jellemzői a sokoldalúság és a bővíthetőség. Az új moduláris felépítés az alapja a kiemelkedő bővíthetőségnek akár 16 merevlemezes meghajtóval, akár 7 PCIe Gen 3 kártyával és akár 768 GB RAM-mal, egy mindössze 2U méretű rack házban. Az új Intel® Xeon® E5 termékcsalád emellett a bővítőkészleteknek és a költségtakarékos moduláris LAN opcióknak köszönhetően azt a csúcsteljesítményt nyújtja, ami megfelel a ma igényeinek, de a jövő kihívásaira is készen áll. A 94%-os hatásfokú tápegységeknek és az új energiagazdálkodásnak köszönhetően mindez alacsonyabb működési költségeket eredményez. Ez a 2U méretű erőmű minden üzleti alkalmazás és konszolidációs megoldás esetén megfelelő választás.

Fujitsu PRIMERGY RX350 S7 szerver

A Fujitsu PRIMERGY RX350 S7 egy maximális teljesítményt, bővíthetőséget és rendelkezésre állást nyújtó, 4U méretű rack szerver. Az Intel® Xeon® E5 processzorcsaládjának teljesítményét akár két 6 GB-os általános célú grafikus
feldolgozó egységgel (GPGPU) ötvözi a nagy számításigényű alkalmazásokhoz. Az új moduláris felépítés az alapja a kiemelkedő bővíthetőségnek akár 24 merevlemezes meghajtóval, akár 10 PCIe Gen 3 kártyával és akár 768 GB memóriával. A 4 üzem közben is csatlakoztatható, akár 94%-os hatásfokú tápegység és az új energiagazdálkodás ráadásul alacsonyabb működési költségekhez vezet. A bővítőkészleteknek és a költségtakarékos moduláris LAN opcióknak köszönhetően az RX350 készen áll a jövő elvárásaira. Az RX350 ideális adatbázisok, konszolidáció vagy nagy teljesítményű számítási rendszerek által meghatározott forgatókönyvek esetén.