Fujitsu PRIMERGY pengeszerver

A Fujitsu PRIMERGY BX pengeszerverek gyorsabb, egyszerűbb és kedvezőbb költségű lehetőséget kínálnak a középvállalatok, fiókirodák vagy akár nagyméretű adatközpontok informatikai infrastruktúrájának kiépítéséhez és üzemeltetéséhez. A PRIMERGY pengeszerverekkel csökkenthető a szerverek és összetevők száma, illetve ezzel egyidejűleg a beruházási költség is. A kevesebb szervert könnyebb, gyorsabb és olcsóbb is üzemeltetni és felügyelni, ezzel csökkenthetők a működési költségek. Emellett virtualizált környezetekben a versenytársak termékeinél nagyobb teljesítményt nyújtanak. Az üzleti agilitás megteremtését segíti az egyszerű, moduláris kialakítás, valamint számos olyan hasznos jellemző is, amelyek révén néhány órára, sőt akár néhány percre csökkenthető a telepítéshez szükséges idő. Több ezer alkalmazás és számos tanúsítvánnyal rendelkező operációs rendszer áll rendelkezésre, a virtuális gépek, tároló- és szerverpengék egyéni kombinációja alakítható ki a belső és külső kapcsolatok – például Ethernet, Fibre Channel, SAS és InfiniBand csatlakozások –. széles skálájának köszönhetően.

Bővebben …Fujitsu PRIMERGY pengeszerver
Fujitsu PRIMERGY BX400 S1 Blade szerver

Manapság a vállalatok egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a saját IT környezetük üzemeltetésére. Ez nem csak a versenyelőny megszerzése miatt lett fontos, hanem azért, mert az IT szolgáltatások és alkalmazások a napi munkafolyamatok kritikus elemeivé váltak. A számítási és tárolási kapacitások iránti kereslet folyamatosan növekszik a szervervirtualizáció és cloud computing területein. A növekvő kereslet miatt, a szerverszobák gyakran sok, különböző hardver platformot szolgálnak ki. Mindez rendkívül bonyolulttá és nehezen kezelhetővé teszi a környezetet, amely növekvő költségekkel jár egyrészt a megnövekedett adminisztrációs és emberi erőforrás igények, másrészt pedig a növekvő helyigény miatt. A rendszerek üzemeltetéséhez szükséges megtáplálás és hűtési energiafelhasználás költségei egy idő után az eredeti beszerzési költségek jelentős hányadát teszik ki. Számos IT szervezetnél, hasonló helyzetben a megoldást a blade szerver környezet jelentheti a virtualizációs és felhő technológiákkal kombinálva. Ezzel tekintélyes előnyökre lehet szert tenni, egyben a szerver erőforrások rugalmasabb felhasználását is biztosíthatjuk.

Bővebben …Fujitsu PRIMERGY BX Blade szerverek
Fujitsu PRIMERGY BX400 S1 Blade szerver

A Fujitsu PRIMERGY BX pengeszerverek az informatikai infrastruktúra gyorsabb, egyszerűbb és kisebb költségű kiépítését és üzemeltetését teszik lehetővé a közepes vállalkozásokban, fiókirodákban és nagy adatközpontokban. A PRIMERGY BX rendszercsalád úgy van kialakítva, hogy a ház komponensei az egész családhoz felhasználhatók. A szerver-, tároló és csatlakozópengék további kábelezés vagy adminisztráció használata nélkül is hozzáadhatók a rendszerhez, illetve cserélhetők. A PRIMERGY pengeszerverek maximális teljesítményt és redundanciát nyújtanak, minimális helyigény és alacsony energiafogyasztás mellett. Az üzleti agilitást egyszerű, moduláris kivitel és számos hasznos, az üzembe helyezési időt órákra, sőt percekre csökkentő funkció szolgálja. Több ezer alkalmazást és számtalan tanúsított operációs rendszert használhat, továbbá egyedi konfigurációt állíthat össze virtuális gépekből, tároló- és szerverpengékből, valamint belső és külső csatlakozások, például Ethernet, Fibre Channel, SAS és InfiniBand széles választékából. Az üzleti követelmények változásával pedig a Fujitsu PRIMERGY pengeszerverek az egyéni igényeknek megfelelően alakíthatók.

Bővebben …Fujitsu PRIMERGY BX400 S1 Blade szerver