A Fujitsu PRIMERGY TX torony szerverek ideálisak a KKV-k vagy fiókirodák általi használatra. A sziklaszilárd, rekordokat döntő, energiahatékony teljesítmény által övelik működési hatékonyságukat. Ez a teljesítmény a zöld információtechnológia területén 20 éven át végzett úttörő munka eredménye. A megbízhatóságukat a számítógépek 5000 rendszerbetöltési ciklus általi tesztelésének eredménye bizonyítja, ez jóval több, mint amit más szállítók elvégeztek.

Az ipari szabványon alapuló Fujitsu PRIMERGY rack szerverek a funkcionális szempontból fontos alaptulajdonságokra összpontosítanak: energiahatékonyság, megbízhatóság, virtualizációra optimalizálva, egyszerű üzemeltetés és karbantartás, valamint a jövőbeni igények rugalmas kiszolgálása. Ezért a kimagasló költséghatékonyság tekintetében különösen megfelelnek az ügyfeleink elvárásainak.

A Fujitsu PRIMERGY BX pengeszerverek az informatikai infrastruktúra gyorsabb, egyszerűbb és kisebb költségű kiépítését és üzemeltetését teszik lehetővé akár KKV-knál, akár adatközpontokban. A PRIMERGY BX rendszercsalád úgy van kialakítva, hogy a ház komponensei az egész családhoz felhasználhatók. A szerver-, tároló és csatlakozópengék további kábelezés vagy adminisztráció használata nélkül is hozzáadhatók a rendszerhez