Nélkülözhetetlen a katasztrófaelhárítási koncepció

Fujitsu Eternus datacenter

A közelmúltban történt természeti és ember okozta katasztrófák felhívták a figyelmet a katasztrófaelhárítási (disaster recovery) koncepciók fontosságára.

Adatmásolás egynél több helyszínre

Hatékony mechanizmusokra van szükség az adatok távoli helyszínre történő replikálásához.


A tárkapacitás kihasználtsága

A problémák megelőzése érdekében az IT-vezető általában nagy tárkapacitást foglal le az adatbázisok és az alkalmazások számára. Az ilyen, gyakran még nem teljesen kihasznált kapacitások beszerzése csak olyan rendszerrel küszöbölhető ki, amelyen belül a tárkapacitás rugalmasan és hatékonyan skálázható.


A rugalmasság ellenőrzése

Fontos tisztában lenni azzal, mennyire rugalmas a tárolóarchitektúra az egyazon termékcsalád különböző modelljei közötti interoperabilitás szempontjából. Ezt az adatmásolási mechanizmusok és az automatizáció szintjén is meg kell vizsgálni. A rugalmas interoperabilitás fenntartja az adatok rendelkezésre állását és az IT-üzemképességét, mivel ebben az esetben egynél több helyszínen is eléretők az adatmásolatok, más más rendszerrel megoldva.


Szeretne tökéletesen felkészülni bármilyen katasztrófára és a legrosszabb esetben is gyorsan újraindítaná a működést? Ha ez a helyzet, rugalmas és automatikus adatmásolási és replikációs funkciókat biztosító rendszerre van szüksége. Az ETERNUS DX pontosan testre szabható adatreplikációs lehetőségeket nyújt a snapshot- készítéshez, a klónozáshoz és a tükrözéshez. A szerverfüggetlen távreplikáció pár percre rövidíti az adathelyreállításhoz szükséges időt. A több helyszínre elosztott távmásolatok támogatják a rugalmas katasztrófaelhárítási megoldás alkalmazását. Mivel az ETERNUS DX tanúsítással rendelkezik a VMware Site Recovery Managerhez, a virtuális környezet is automatikusan helyreállítható, ami kiiktatja az emberi hiba kockázatát a komplex folyamatból.

Partnerünk

DoclerNet Hosting Kft

 
Keressen bennünket Akár csak érdeklődne, vagy konkrét és részletes árajánlatra lenne szüksége:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy hívja kollégánkat: +36 (30) 525-2969