Fujitsu PRIMERGY BX400 S1 Blade szerver

A Fujitsu PRIMERGY BX pengeszerverek az informatikai infrastruktúra gyorsabb, egyszerűbb és kisebb költségű kiépítését és üzemeltetését teszik lehetővé a közepes vállalkozásokban, fiókirodákban és nagy adatközpontokban. A PRIMERGY BX rendszercsalád úgy van kialakítva, hogy a ház komponensei az egész családhoz felhasználhatók. A szerver-, tároló és csatlakozópengék további kábelezés vagy adminisztráció használata nélkül is hozzáadhatók a rendszerhez, illetve cserélhetők. A PRIMERGY pengeszerverek maximális teljesítményt és redundanciát nyújtanak, minimális helyigény és alacsony energiafogyasztás mellett. Az üzleti agilitást egyszerű, moduláris kivitel és számos hasznos, az üzembe helyezési időt órákra, sőt percekre csökkentő funkció szolgálja. Több ezer alkalmazást és számtalan tanúsított operációs rendszert használhat, továbbá egyedi konfigurációt állíthat össze virtuális gépekből, tároló- és szerverpengékből, valamint belső és külső csatlakozások, például Ethernet, Fibre Channel, SAS és InfiniBand széles választékából. Az üzleti követelmények változásával pedig a Fujitsu PRIMERGY pengeszerverek az egyéni igényeknek megfelelően alakíthatók.

PRIMERGY BX400 S1
A Fujitsu PRIMERGY BX400 egy teljes funkcionalitású Penge rendszer, mely az alapoktól kezdve a felhasználóbarát verzióig kiépített és sokoldalú, és elősegíti a nagyméretű számítási és tárolási követelmények kielégítését. Akár nyolc Penge szerver vagy tároló optimális kombinációját biztosítja egy kis házban, melyet átfogó megoldás- és szolgáltatáscsomag támogat. Egyetlen házban kombinálja a szerver-, tárolási és hálózati technológiát, ami által a kis adatközpont lenyűgöző bemeneti / kimeneti rugalmassággal és sávszélességgel bír, amelyet a PRIMERGY BX900 modell révén már ismerhetünk. A moduláris felépítésének köszönhetően a PRIMERGY BX400 olcsóbb, mint más Penge szerverek, miközben kompakt méretével maximálisan kihasználja a korlátozott irodaterületet. A PRIMERGY BX400 két különböző rendszerváltozata áll rendelkezésre a különböző követelmények kielégítésére. A rackváltozat könnyen beépíthető egy ipari szabványon alapuló 19 hüvelykes rackbe. Alternatív megoldásként, az alacsony zajszinttel működő, mindössze 45 decibeles padlón elhelyezhető változat asztal alá vagy recepciós területre is telepíthető anélkül, hogy zavarná az alkalmazottakat. Valójában ez az egyik legcsendesebb rendelkezésre álló Penge szerver.

A könnyen telepíthető, konfigurálható és felügyelhető PRIMERGY BX400 lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy kevesebb időt töltsenek a beállítással és felügyelettel, és több figyelmet fordítsanak nyereségesség szempontjából fontos, alapvető üzleti folyamatokra. A Fujitsu PRIMERGY BX400 kínálata egy átfogó szolgáltatáscsomagot is tartalmaz, mely támogatja az informatikai csapat munkáját az egész végrehajtási folyamat során. A képzési, tanácsadási és integrációs támogatástól kezdve a finanszírozáson át a részletes informatikai optimalizálásig, szolgáltatásaink segítenek az Ön technológiája teljes körű lehetőségeinek megvalósításában, valamint számítástechnikai környezete naprakészen tartásában és futtatásában.